Totaal ingezameld: € 89.210,00

BeneFiets

BeneFiets

๐‡๐ž๐ฅ๐ฉ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ฌ ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ๐ž๐ง?

Ja, ziet er gezellig uit he op de foto? Even zo’n bergje beklommen. Maar jeetje, dat was bikkelen!

(Ouders van)Kinderen met een metabole ziekte bikkelen dagelijks. Wij, als gezonde mensen, kunnen met veel training, gezonde voeding en vooral ook de juiste mindset, een dergelijke prestatie neerzetten.

Zij niet. Bij een metabole ziekte gaat er iets mis in de chemische fabriek van het lichaam in de stofwisseling. Vaak ontbreekt een essentieel enzym, waardoor het lichaam voedingsstoffen niet goed opneemt of afvalstoffen niet goed afbreekt. Met ernstige onomkeerbare schade aan de organen, zoals hart, hersenen en zenuwstelsel, tot gevolg. Het kan ieder gezin overkomen, want de aftakeling wordt veroorzaakt door รฉรฉn klein foutje in het DNA van de ouders.

Om de dag wordt er in Nederland een kind geboren met een metabole ziekte. Een stofwisselingsziekte of metabole ziekte kan alleen gestopt worden met een vroege diagnose en een behandeling. Ik hoop samen met vele anderen veel geld op te kunnen halen om bij te kunnen dragen aan een betere behandeling.

๐ŸŒธ ๐Ÿฎ ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น
๐ŸŒธ ๐Ÿญ๐Ÿฐ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿด.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜‚
๐ŸŒธ ๐—–๐—ฎ๐—ณ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—น๐˜‚๐˜€๐˜, ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ (๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท/๐—บ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป)
๐ŸŒธ Met optredens van:
Dennis Hendriks
Hannah Mae & Rowdy Prins
DJ Roy

 

Koop je ticket