Totaal ingezameld: € 64.080,31

ONTDEK DE GEWELDIGE 3 ETAPPES IN FRANCE PYRENEEËN

De Routes

De Ride4Kids Pyreneeën Challenge biedt uitdagende routes met adembenemende uitzichten in het prachtige decor van de groene, ruige bergen van de Pyreneeën. Het feit dat deelnemers de challenge op maat kunnen maken, maakt het evenement toegankelijk voor een breed scala aan sportieve niveaus en interessegebieden, of je nu een gepassioneerde fietser, hardloper of wandelaar bent.

Enkele hoogtepunten van de routes zijn onder andere de beklimmingen van de Col d’Aubisque, Col du Soulor en natuurlijk de iconische Col du Tourmalet, die allemaal bekend staan om hun uitdagende karakter en hun rol in de geschiedenis van wielrennen.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het tekenen van de routes voor 2024. Zodra deze bekend zijn zullen wij dit op de website met jullie delen.

Of je nu kiest voor de lange of korte routes, voor de weg of het grind, de Ride4Kids Pyreneeën Challenge belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, terwijl je je energie en inzet richt op het ondersteunen van kinderen met metabole ziekten. Het is een geweldige manier om sportieve prestaties te combineren met een nobel doel.

FIETSERS

FIETSERS
Fietsers hebben iedere dag de keuze uit twee routes. De A-route is langer en overbrugt meer hoogtemeters dan de B-route.

WOENSDAG 11 SEPTEMBER
DONDERDAG 12 SEPTEMBER
VRIJDAG 13 SEPTEMBER

  • Route A & B
  • Col du Tourmalet
  • 78 kilometer
  • 2,280 hoogtemeters

 

GRAVEL

Gravel fietsers fietsen elke een speciaal gekozen gravel route.

WOENSDAG 11 SEPTEMBER

DONDERDAG 12 SEPTEMBER

VRIJDAG 13 SEPTEMBER

HARDLOPERS EN WANDELAARS

Hardlopers en wandelaars hebben de keuze uit 1,2 of 3 dagen hardlopen/ wandelen over meerdere afstanden.
De col du Tourmalet op dag drie is niet van het menu te halen en is verplicht. Heb jij zin in meer uitdaging? Dan kun je de Col d’Aubisque op dag twee toevoegen en/ of ??? als warming- up op dag één.

LOPEN EN FIETSEN
Bestaat jouw ultieme challenge uit een combinatie van lopen en fietsen? Ook dit is mogelijk!
Fiets twee dagen en beklim de Col du Tourmalet wandelend of hardlopend op dag 3.

WOENSDAG 11 SEPTEMBER

DONDERDAG 12 SEPTEMBER

VRIJDAG 13 SEPTEMBER