Totaal ingezameld:
€ 42.250,17

Voorbereiding

Voorbereiding

De Ride4Kids Pyreneeën Challenge is toegankelijk voor deelnemers van verschillende niveaus, of ze nu willen fietsen, hardlopen of wandelen. Het feit dat de uitdaging niet als een wedstrijd wordt beschouwd, maar eerder als een persoonlijke prestatie, zorgt ervoor dat deelnemers kunnen genieten van de prachtige omgeving en hun ervaring in hun eigen tempo kunnen beleven.

Voorbereiding is essentieel voor een succesvolle deelname aan een dergelijke uitdaging, en het is geweldig om te weten dat de organisatie deelnemers zal ondersteunen met tips en trucs in de aanloop naar het evenement. Deze begeleiding kan variëren van trainingsadvies tot suggesties voor uitrusting en voeding, en kan deelnemers helpen om zich zelfverzekerd en goed voorbereid te voelen.

Het belangrijkste is om te genieten van de reis, de prachtige landschappen te bewonderen en te beseffen dat je deel uitmaakt van een geweldig evenement dat gericht is op het ondersteunen van een nobel doel. Veel succes voor alle deelnemers aan de Ride4Kids Pyreneeën Challenge, en geniet van de reis!

Clinics

In de aanloop naar de Ride4Kids Pyreneeën Challenge organiseren wij clinics. Deze clinics bieden deelnemers niet alleen de kans om fysiek voor te bereiden op de uitdaging, maar ook om andere deelnemers te ontmoeten, ervaringen te delen en een gevoel van gemeenschap op te bouwen.

Het feit dat de clinics een duidelijke opbouw hebben, beginnend in een vlak landschap en eindigend in de Ardennen, is een slimme aanpak, omdat het deelnemers de gelegenheid geeft om hun vaardigheden en uithoudingsvermogen geleidelijk te verbeteren terwijl ze zich voorbereiden op de uitdagende Pyreneeën.

Het enthousiasme van eerdere deelnemers aan de clinics is een goede indicator dat deze sportieve bijeenkomsten niet alleen nuttig zijn voor de voorbereiding, maar ook leuk en motiverend zijn. Het is geweldig om te zien dat de organisatie verschillende manieren biedt om deelnemers voor te bereiden en ze de kans geeft om samen te komen in een positieve en ondersteunende omgeving.

Voor alle deelnemers: noteer de data van de clinics in je agenda en maak gebruik van deze geweldige kans om je voor te bereiden op de Ride4Kids Pyreneeën Challenge en deel uit te maken van een geweldige gemeenschap van deelnemers. Veel plezier en succes met de voorbereiding!

  1. 13 april 2024 – Locatie: Posbank Rheden – Aanvang: 10:00 uur
  2. 12 mei 2024 – Locatie: Shimano Experience Center, Valkenburg – Aanvang: 09:30 uur
  3. 08 en/of 09 juni 2024 – Locatie: Trios Pont – Aanvang: 09:30 uur

Wij kunnen ook jou een trainingsschema maken.

SPONSORWERVING

Het is begrijpelijk dat het beginnen met sponsorwerving spannend kan zijn, maar het is geweldig om te horen dat de organisatie van de Ride4Kids Pyreneeën Challenge veel ondersteuning biedt om deelnemers te helpen bij hun inspanningen om geld in te zamelen voor het goede doel. Hier zijn enkele tips en hulpmiddelen die deelnemers kunnen helpen bij hun sponsorwervingsinspanningen:

Persoonlijke sponsorpagina: Het hebben van een persoonlijke sponsorpagina is een geweldige manier om je verhaal te delen en mensen aan te moedigen om te doneren. Zorg ervoor dat je pagina informatief en inspirerend is, en deel deze met je vrienden, familie en collega’s.

Tools en downloads: Maak gebruik van de beschikbare tools en downloads die de organisatie aanbiedt. Dit kunnen sjablonen zijn voor sponsorbrieven, flyers of sociale media-berichten die je kunt aanpassen aan je eigen doel en boodschap.

Sponsoractie-ideeën: Overweeg verschillende sponsoractie-ideeën om geld in te zamelen. Dit kunnen zowel online als offline activiteiten zijn, zoals het organiseren van een fondsenwervend evenement, het verkopen van zelfgemaakte producten, of het vragen van donaties in plaats van verjaardagscadeaus.

Succesvolle sponsoracties van anderen: Leer van succesvolle acties van andere deelnemers. De organisatie kan voorbeelden delen van wat in het verleden heeft gewerkt en welke strategieën effectief zijn gebleken.

Bijeenkomsten: Neem deel aan bijeenkomsten die worden georganiseerd in de aanloop naar de challenge. Deze bijeenkomsten bieden waardevolle informatie over praktische zaken en kunnen je helpen bij je sponsorwerving.

Het belangrijkste is om gemotiveerd en creatief te zijn bij het werven van sponsors. Het delen van je persoonlijke betrokkenheid bij het goede doel en de uitdaging waar je aan deelneemt, kan mensen inspireren om te doneren. Veel succes met je sponsorwerving en het behalen van je startbewijs voor de Ride4Kids Pyreneeën Challenge!

SPONSORWERVING

VOEDING

Naast al jouw trainingsarbeid, is het ook belangrijk om te trainen op het gebied van voeding. Sportvoedingwebshop.nl heeft veel handige tips en geeft veel advies over sport en voeding. Gedurerende Ride4Kids Pyreneeen Challenge zijn er verschillende verfrissingsposten voeding aanwezig een op de top van de col is er een lunchpost. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat je fris en voldaan aan de terugweg kan beginnen.

DEELNEMERSBIJEENKOMST

Op de deelnemersbijeenkomst worden alle praktische details over de Ride4Kids Pyreneeën Challenge worden besproken. Hier zijn enkele punten die deelnemers kunnen verwachten tijdens deze bijeenkomst:

  1. Routebespreking: Tijdens de bijeenkomst wordt waarschijnlijk de gehele route van de challenge besproken, inclusief hoogtepunten, uitdagingen en belangrijke punten om op te letten. Dit helpt deelnemers zich voor te bereiden en zich vertrouwd te maken met de te volgen paden.
  2. Kleding en uitrusting: Informatie over wat te dragen en welke uitrusting nodig is voor fietsers, hardlopers en wandelaars kan worden verstrekt. Dit kan onder meer advies omvatten over geschikte kleding, schoenen en andere benodigdheden.
  3. Overnachtingen: Details over de accommodaties op Camping ‘Les Trois Vallées’ kunnen worden verstrekt, inclusief incheck- en uitchecktijden, voorzieningen en eventuele specifieke vereisten voor deelnemers die daar verblijven.
  4. Goede doel METABOLEZIEKTEN: Een presentatie over het goede doel en de impact van de Ride4Kids Pyreneeën Challenge op kinderen met metabole ziekten kan worden gegeven om deelnemers te herinneren aan het nobele doel waarvoor ze zich inzetten.
  5. Vragen en antwoorden: De bijeenkomst biedt deelnemers ook de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. Dit kan helpen bij het wegnemen van onzekerheden en het verduidelijken van eventuele onduidelijkheden.

Het bijwonen van deze bijeenkomst is waarschijnlijk essentieel voor deelnemers, omdat het hen voorziet van cruciale informatie en de kans biedt om zich beter voor te bereiden op de Ride4Kids Pyreneeën Challenge. Het is een gelegenheid om te leren, te verbinden met mededeelnemers en enthousiast te worden voor het evenement.