Totaal ingezameld: € 89.160,00

Uw verblijf

Uw verblijf

Camping ‘Les Trois Vallées‘ is het centrale punt en het hart van de Ride4Kids Pyreneeën Challenge. Het is de locatie waar elke dag de etappes beginnen en eindigen. Het ‘Ride4Kids House’ op de camping speelt een belangrijke rol bij het organiseren van avondbriefings, waar deelnemers worden bijgepraat over de volgende dag etappe en waar verhalen over metabole ziekten worden gedeeld. Dit biedt deelnemers de kans om meer te leren over het doel van het evenement en om contact te leggen met mededeelnemers.

Bovendien kunnen deelnemers in het ‘Ride4Kids House’ genieten van diners, drankjes en de mogelijkheid om te socializen met andere deelnemers. Het lijkt een geweldige gelegenheid om samen te komen na een dag vol uitdagingen en prestaties in de prachtige Pyreneeën.

De exacte locatie van Camping ‘Les Trois Vallées’ is als volgt: Les Trois Vallées **** Avenue des Pyrénées 65400 Argelès-Gazost – Frankrijk

Dit lijkt een ideale uitvalsbasis te zijn voor deelnemers om te rusten, op te laden en de gemeenschap van Ride4Kids te ervaren tijdens de Pyreneeën Challenge

BOEKINGSDATA

Neem jij deel aan de 13de editie van Ride4Kids Pyreneeën Challenge dan raden we je aan om op zaterdag 07 of zondag 08 september te arriveren. Je kunt de dagen ervoor nog een paar rondjes rijden, acclimatiseren en evt deelnemen aan de maandagochtend fiets clinic.

Wij hebben de huisjes geblokkeerd van zaterdag 07 september tot zaterdag 14 september. LETWEL: Je dient je wel aan de opgegeven aankomst datum te houden!!

De registratie van deelnemers op de camping in het Ride4Kids House is op dinsdag 10 september. Dinsdagavond is de eerste briefing en de officiële opening.

DE CAMPING

Tijdens de challenge kleurt de camping oranje. Het gros van de deelnemers en vrijwilligers verblijft in de mobile homes die op deze camping gereserveerd zijn door Ride4Kids. Bij inschrijving geef je aan of je in een mobile home wilt verblijven, het aantal personen in de mobilhome en je aankomst- en vertrekdatum.

Hier zijn de kosten en enkele belangrijke details:

Verblijf in Mobile Homes:

 • Er zijn verschillende soorten mobile homes beschikbaar voor deelnemers en vrijwilligers.
 • Prijzen variëren afhankelijk van het type mobile home en de capaciteit.
 • De meeste mobile homes hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden en een bedbank in de woonkamer.
 • Er zijn ook luxe mobile homes beschikbaar, inclusief opgemaakte bedden, een elektrische fiets, lakens en handdoeken.
 • stacaravans (2 kamers) 81 € per dag
 • stacaravans (3 kamers) 89 € per dag
 • * Luxe stacaravans (3 kamers) PRESTIGE OASIS/PALMERAIE/RIVIERA 184 € per dag
 • * Luxe stacaravans (2 kamers) LA PALMERAIE 128 € per dag
 • * (opgemaakte bedden – plancha – 1 elektrische fiets – lakens en handdoeken)

Campingplaats:

 • Als alternatief voor mobile homes is er ook de mogelijkheid om op een campingplaats te verblijven, inclusief elektriciteitsaansluiting (6A stroom).
 • STANDPLAATS PLEIN AIR (elektriciteit 6A/ 2 personnes): 25 €

Toeristenbelasting:

 • Toeristenbelasting is van toepassing, met tarieven variërend op basis van de leeftijd van de deelnemers.
 • + TOERISTENBELASTING 0,55€ per persoon en per dag + de 18jaar, TARIF 2024 vatbaar voor wijziging
  + ECO DEELNAME 0,45€ per persoon en per dag +de 13 jaar, TARIF 2024 vatbaar voor wijziging

Maaltijden:

 • De maaltijden worden geserveerd in het ‘Ride4Kids House’ na de briefing.
 • Het menu is gericht op de actieve deelnemers en is veelal koolhydraatrijk om de energiebehoefte te ondersteunen.
 • Diners zijn beschikbaar van 10 tot en met 13 september, en de kosten bedragen €55,- per persoon voor vier avonden.

Faciliteiten op de Camping:

 • Camping ‘Les Trois Vallées’ biedt schoon sanitair.
 • Er is een zwembadcomplex met meerdere buitenbaden, glijbanen en een binnenzwembad, wat een geweldige manier kan zijn om te ontspannen na een dag vol inspanning.
 • De camping is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Argelès-Gazost, waar supermarkten en een bakker te vinden zijn.

Voor deelnemers die willen profiteren van het complete pakket, lijken de mobile homes een comfortabele optie te bieden. De luxe mobile homes, inclusief extra voorzieningen zoals opgemaakte bedden en een elektrische fiets, kunnen een bijzondere ervaring toevoegen aan het verblijf.

Voor deelnemers die hun eigen verblijf willen organiseren, zijn er ook suggesties gegeven voor campings en accommodaties in de buurt van de camping.

Camping ‘Les Trois Vallées’ is goed uitgerust om deelnemers en vrijwilligers een aangename en handige uitvalsbasis te bieden voor de Ride4Kids Pyreneeën Challenge, met de mogelijkheid om te genieten van de campingfaciliteiten en de natuurlijke schoonheid van de omgeving