Totaal ingezameld: € 81.168,60

Uw verblijf

Uw verblijf

Camping ‘Les Trois Vallées’ is het kloppend hart van van Ride4Kids Pyreneeen Challenge. Dagelijks starten en finishen de etappes hier.

In het zogenaamde “Ride4Kids House” wordt iedere avond een briefing georganiseerd, waar wij jullie vertellen over de etappe dat de volgende dag word gehouden en we luisteren naar verhalen over Metaboleziekten.

Ook kun je hier dineren als je je hiervoor ingeschreven hebt, genieten we van je wijntje, biertje of frisdrankje en kennis maken met andere deelnemers.

De start- en finish en de avondbriefing vinden plaats op:
Les Trois Vallées ****
Avenue des Pyrénées
65400 Argelès-Gazost – Frankrijk

BOEKINGSDATA

Neem jij deel aan de 12de editie van Ride4Kids Pyreneeën Challenge dan raden we je aan om op zaterdag 09 of zondag 10 september te arriveren. Je kunt de dagen ervoor nog een paar rondjes rijden, acclimatiseren en evt deelnemen aan de maandagochtend fiets clinic.

Wij hebben de huisjes geblokkeerd van zaterdag 09 september tot zaterdag 16 september. LETWEL: Je dient je wel aan de opgegeven aankomst datum te houden!!

De registratie van deelnemers op de camping La Tour is op dinsdag 12 september. Dinsdagavond is de eerste briefing en de officiële opening.

DE CAMPING

Tijdens de challenge kleurt de camping oranje. Het gros van de deelnemers en vrijwilligers verblijft in de mobile homes die op deze camping gereserveerd zijn door Ride4Kids. Bij inschrijving geef je aan of je in een mobile home wilt verblijven, het aantal personen in de mobilhome en je aankomst- en vertrekdatum.  De meeste mobile homes hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer een bedbank.

Camping ‘Les Trois Vallées’ beschikt over zeer mooi en schoon sanitair. Er is een mooi zwembadcomplex met meerdere buitenbaden, glijbanen en een binnenzwembad. Bij mooi weer een heerlijke verkoeling na een dag inspanning.

De camping ligt op loopafstand van het centrum van Argelès-Gazost. Supermarkten en een bakker bevinden zich in de buurt. Voor verdere informatie over de camping zie www.l3v.fr

Kosten voor  verblijf op de camping

Overnachten in een mobile home op de camping ‘Les Trois Vallées’.

  • 4 persoons  mobile home (2 slaapkamers):  € 62,- per mobile home per dag
  • 6 persoons standaard mobile home (3 slaapkamers):  € 77,- per mobile home per dag
  • 4 persoons LUXE (LA PALMERAIE) mobile home (2 slaapkamers):  € 99,-  per mobile home per dag
  • 6 persoons LUXE (LA PALMERAIE) mobile home: (3 slaapkamers)  € 124,-  per mobile home per dag
  • 6 persoons VIP (OASIS) mobile home (3 slaapkamers):  € 124,-  per mobile home per dag

Toeristenbelasting: € 0,55 p.p. p.n vanaf 18 jaar en € 0,45 p.p. p.n tot 18 jaar

 

Elders
Mocht je zelf je verblijf willen organiseren dan kan dit natuurlijk ook. Wij adviseren je om iets te zoeken in de buurt van de camping. Via onderstaande link vind je meer informatie over campings en accommodaties in het Nederlands: http://www.france-voyage.com/frankrijk-gemeentes/argeles-gazost-25693.htm

Diners
De maaltijden zijn hét moment om de avonturen van de challenge-dag  te delen  en vooruit te blikken naar de volgende challenge-dag. De maaltijden worden in het ‘Ride4Kids House’ geserveerd na de briefing. Het menu is gericht op de actieve deelnemers en dus veelal koolhydraatrijk. Deelnemers en vrijwilligers kunnen van 12 tot en met 15 september iedere avond op de camping eten, ook als zij niet op de camping verblijven.

Kosten voor diners
De kosten voor de diners bedragen €55,- per persoon voor vier avonden. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.