Totaal ingezameld: € 106.812,17

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Het beschikbaar stellen van al het promotiemateriaal op één digitale plek is uiterst handig voor deelnemers die de Ride4Kids Pyreneeën Challenge willen promoten en onder de aandacht willen brengen. Hierdoor kunnen deelnemers eenvoudig toegang krijgen tot de benodigde middelen om het evenement te promoten via sociale media, e-mails, websites en andere communicatiekanalen.

Het aanbieden van flyers, logo’s en ander promotiemateriaal helpt deelnemers om het bewustzijn van de challenge te vergroten en meer steun en donaties te genereren voor het goede doel. Het maakt het ook gemakkelijker voor deelnemers om hun persoonlijke sponsorpagina’s aan te passen en aan te vullen met relevante afbeeldingen en informatie.

Mocht een deelnemer vragen hebben over het promotiemateriaal of behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning, dan is het e-mailadres info@ride4kids.nl een handige contactoptie om hulp te krijgen van de organisatie.

Kortom, het beschikbaar stellen van promotiemateriaal op een centrale digitale locatie vergemakkelijkt de inspanningen van deelnemers om het goede doel te ondersteunen en het evenement onder de aandacht te brengen