Totaal ingezameld: € 89.160,00

Hoe en Wat?

Hoe en Wat?

De Ride4Kids Pyreneeën Challenge is een prachtig evenement met een nobel doel, namelijk het ondersteunen van kinderen met Metabole ziekten. Of je nu de uitdaging aangaat als hardloper, wandelaar, fietser of vrijwilliger, je speelt een belangrijke rol in het succes van de Ride4Kids Pyreneeën Challenge. Hier is een samenvatting van de uitdagingen die je kunt verwachten:

Uitdaging voor Hardlopers, Wandelaars en Fietsers:

 1. Sportieve Uitdaging: Het bedwingen van de iconische Pyreneeën-cols is een serieuze fysieke uitdaging. Het vereist training, voorbereiding en toewijding om de bergen te trotseren, wat symbolisch staat voor de energie die kinderen met metabole ziekten ontbreekt.
 2. Financiële Uitdaging: Naast de sportieve prestatie is er ook een financiële uitdaging. Deelnemers worden aangemoedigd om minimaal € 750,- aan sponsorgeld te verzamelen om het belangrijke onderzoek naar metabole ziekten te ondersteunen. Dit houdt in dat je acties en activiteiten moet organiseren om fondsen te werven en bewustwording te creëren voor het goede doel.

Uitdaging voor Vrijwilligers:

Als vrijwilliger heb je een cruciale rol in het evenement:

 1. Inzet en Motivatie: Je wordt verwacht 100% gemotiveerd en enthousiast te zijn om deelnemers te ondersteunen en aan te moedigen tijdens deze indrukwekkende prestatie. Jouw inzet draagt bij aan de positieve ervaring van deelnemers.
 2. Ondersteuning: Als vrijwilliger kun je verschillende taken vervullen, zoals bemannen van lunch- en verfrissingsposten, medische hulp bieden, massages geven, technische ondersteuning verlenen, fotograferen en algemene organisatorische taken uitvoeren.

Of je nu deelneemt als sporter of als vrijwilliger, de Ride4Kids Pyreneeën Challenge biedt een unieke kans om jezelf uit te dagen, nieuwe ervaringen op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan een zeer waardevol doel. Het is een evenement dat zowel sportieve prestaties als solidariteit en betrokkenheid viert. Veel succes aan alle deelnemers en vrijwilligers!

Ben je geintresseerd?

Veelgestelde vragen

Bij het inschrijfgeld van Ride4Kids Pyreneeen Challenge is inbegrepen:

    1. Officieel Sporttenue: Deelnemers krijgen het officiële hardloop- of wielrentenue van de Pyreneeën Challenge, waardoor ze in stijl kunnen deelnemen.
    2. Verzorgingsposten: Elke dag zijn er twee verzorgingsposten beschikbaar om deelnemers van snacks en drinken te voorzien, wat van vitaal belang is tijdens fysieke inspanning.
    3. Lunchpost: Er is een speciale lunchpost beschikbaar waar deelnemers een voedzame maaltijd kunnen nuttigen om hun energie weer aan te vullen.
    4. Ondersteuning van Mecaniciens: Mecaniciens zorgen voor technische ondersteuning voor deelnemers, wat vooral belangrijk is voor fietsers om eventuele problemen met hun fietsen snel op te lossen.
    5. Motorbegeleiding: De aanwezigheid van motorbegeleiding biedt veiligheid en begeleiding tijdens de uitdaging, en kan snel reageren in geval van noodsituaties.
    6. Massage Team: Een massage team is beschikbaar om deelnemers te helpen herstellen na inspannende etappes, wat essentieel is voor het voorkomen van blessures.
    7. Vrijwilligersondersteuning: De vrijwilligers spelen een centrale rol in het evenement en zullen zorgen voor de verzorging van de deelnemers, wat bijdraagt aan een positieve ervaring.
    8. Begeleiding bij Training en Sponsorwerving: Deelnemers krijgen begeleiding bij hun training en het werven van sponsors om hun doel van minimaal €750,- te bereiken.
    9. 5-sterren Camping: De accommodatie op een 5-sterren camping met alle gemakken voorzien zorgt voor een comfortabel verblijf tijdens het evenement.

Het inschrijfgeld voor Ride4Kids Pyreneeen Challenge bedraagt
€ 125.

Als deelnemer van Ride4Kids Pyreneeen Challenge zamel je minimaal € 750 sponsorgeld in voor onderzoek naar Metaboleziekten.

Bekijk alle routes van Ride4Kids Pyreneeen Challenge op de route-pagina.
Als deelnemer krijg je kort voor het evenement de definitieve routes in een GPX formaat.

Er kan onverhoopt iets misgaan waardoor je moet afzeggen. Je kunt je inschrijving dan annuleren door een e-mail te sturen naar de organisatie van Ride4Kids Pyreneeen Challenge info@ride4kids.nl.

Het is helaas niet mogelijk om inschrijf- en/of sponsorgeld retour te ontvangen.