Totaal ingezameld: € 106.812,17

Clinic’s

Inschrijven Clinic’s

In voorbereiding op de Pyrenee├źn Challenge organiseert Ride4Kids drie clinics onder begeleiding van gediplomeerde fietstrainers.
Het zijn leuke momenten om te trainen, de sfeer te proeven en mede-challengers te ontmoeten. Iedere clinic heeft een optie te fietsen of te lopen (hardlopen/ wandelen).

Zaterdag 13 april clinic 1, de Posbank
Tijdens deze clinic worden de spieren opgewarmd op de Posbank, een mooi en glooiend heidelandschap.
Voor de fietsers is een aantal lussen uitgezet die allen vertrekken en terugkomen bij paviljoen ‘de Posbank’. Zo kom je niet alleen voorafgaande en na de clinic challengers tegen maar ook tijdens het fietsen. Altijd leuk! De lopers hebben een eigen parcours, wat begint en eindigt bij ‘de Posbank’.
Lokatie: Posbank, Rheden
Aanvang: 10:00

Zondag 19 mei clinic 2, Zuid-Limburg
Na de Posbank wordt in Zuid-Limburg een tandje bijgeschakeld in de Limburgse heuvels.
In de Amstel Gold Race wedstrijd wordt het nu echt spannend, want dit is de finale-lus. Met exclusief in deze lus: beklimmingen van de Eijserbosweg en de Keutenberg! Maak je klaar voor: de Cauberg, de Geulhemmerberg, Bemelerberg, Wolfsberg, Loorberg, Gulpenerberg, Kruisberg, Eyserbosweg, Fromberg en de Keutenberg, als finaleklapper beklim je nogmaals de Cauberg.
Lokatie: Shimano Experience Center, Valkenburg
Aanvang: 10:00

Zaterdag 06 en/of zondag 07 juli clinic 3, Ardennen
Een mooie voorbereiding op de lange beklimmingen in de Pyrenee├źn zijn de beklimmingen in Trois-Ponts (Belgische Ardennen).
Tijdens deze clinic kun je deelnemen aan een klim- en afdaaltraining gegeven door deelneemster en ex-profwielrenster, Laura Verhoeven (let wel alleen op zaterdag 06 juli).
Lokatie: Trois-Ponts, Ardennen (BE)
Aanvang: 09:00

  • Hidden
  • Hidden