Totaal ingezameld: € 64.110,31

Ingrid Hoekendijk

Wie ben ik

Ik ben Ingrid, 60 jaar en ik heb 3 kinderen die hun eigen leven hebben. Toen ik Gerald bij Growing Emmen over de Pyreneeën Challenge hoorde, hoefde ik niet lang na te denken. Wat een waanzinnig goed doel en wat leuk om hier met een groepje vanuit Growing Emmen geld voor in te zamelen.
Steun mij!

Steun mij!

Steun mij door mijn donatie link te mailen op social media!

Motivatie

Een aantal jaren geleden ben ik een soortgelijke challenge aangegaan, toen heb ik 3 keer een week in Spanje gewandeld, steeds een ander stuk Camino naar Santiago de Compostela. Met enerzijds als doel om geld in te zamelen zodat er in Nederland (gratis)evenementen voor kinderen georganiseerd kunnen worden om met hun diabetes om te leren gaan. Dit is ook een stofwisselingsziekte. Maar anderzijds om in een veilige omgeving mijn grenzen op te kunnen zoeken. Bewegen met diabetes is en blijft een uitdaging, en ik ben mezelf dan ook een aantal keren flink tegengekomen tijdens die Camino, maar tjonge wat heb ik er veel over mijn diabetes geleerd en over mezelf en wat was het een super mooie belevenis. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om te blijven bewegen, want dan kan ik mijn diabetes beter onder controle houden. en met dit mooie doel voor ogen ga ik heel graag weer trainen om deze Challenge te kunnen volbrengen.
Steun mij!

Sponsoren

Wil jij me helpen om een bedrag van €750,- bij elkaar te halen om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen en/of behandelmethoden die de gevolgen van Metaboleziekte bestrijden en mogelijk genezing brengen? Doneer dan via de knop. Dankjewel vast! IK HEB ER ZIN IN!
Steun mij!