Totaal ingezameld:
€ 21.640,00

Ride4Kids Pyreneeën Challenge

Ride4Kids Pyreneeen Challenge REUNIE

It giet oan “Ride4Kids Pyreneeën Challenge Reunie”!! YES, we hebben genoeg inschrijvingen om one feestelijke reünie door te laten gaan!

Is het je ontgaan of heb je je nog niet in geschreven doe dit dan snel!

Op zaterdag 17 februari 2024 organiseren we een twaalf en een half jarige Pyreneeën Challenge reünie voor huidige, voormalige deelnemers, vrijwilligers en ook partners. Gezellig samen wat te drinken, bij te kletsen en wie weet een dansje te wagen?

Poppodium de Pul in het Brabantse Uden verwelkomt ons vanaf 19.30.
Voor €25,- per persoon ben jij de hele avond welkom, drink je onbeperkt en geniet je van de fantastiche coverband ‘Enjoy’.
Wij kunnen niet wachten op deze gezellige avond!

Is Uden voor jou uit de richting? In de omgeving zijn diverse betaalbare hotels te vinden zoals Fletcher Uden en Hotel Verhoeven. Dit mooie feest is de aanleiding om er een weekeindje uit van te maken.

Voor de echte die-hards die zich hebben aangemeld om overdag aan een mooi fietstochtje mee te doen volgt hierover per email meer informatie. 

Inschrijven voor deze fantastisch leuke avond kan middels het formulier hier onder. 

Inschrijfformulier

Ride4Kids Pyreneeen Challenge Reunie

    Ik neem deel aan de fietstocht vooraf gaande aan de RPC Reünie
  • Prijs: 25,00 €
    Startdatum: Zaterdag 17-februari-2024 19:00 uur Maximaal 10 tickets per bestelling
    Ik verklaar: dat ik kennis genomen heb van de algemene voorwaarden en ik er mee akkoord ga, dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring, dat bovenstaande gegevens compleet en naar waarheid zijn ingevuld en mijn bestelling compleet en correct is.