Totaal ingezameld: € 307.907,39

Hans den Exter

Wie ben ik

Mijn naam is Hans den Exter, 56 jaar en woonachtig in ‘s Gravenmoer In het dagelijks leven ben ik Ambulant Coach vanuit mijn eigen organisatie Yourmissioncoaching.
Steun mij!

Steun mij!

Steun mij door mijn donatie link te mailen op social media!

Motivatie

In 2021 ben ik voor het eerst mee geweest als vrijwilliger. Dit heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Uiteraard wist ik van Ride4Kids en hun doelstellingen, maar kon me er niet echt een beeld van maken. Het was fantastisch! Waarom deelname als vrijwilliger? Zoals wellicht bekend, lopen ziektebeelden sterk uiteen, net als de levensverwachting van kinderen. Het zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Duizenden andere kinderen groeien op met lichamelijke en verstandelijke aftakeling. In mijn vakgebied kom ik deze kinderen ook tegen. Dat is o.a. één van de redenen dat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan een geweldige week!
Steun mij!

Sponsoren

Roel Vedder. Harm Bakx, Petra Veenbergen, Pim Haarbosch. Addie van Geel. Corné van Elewout. Bart van der Aa. Ewoud Hooftman. Patrick Duda. Ronald van Dalfsen, Leo en Ida Loontjens, Edwin de Nijs, Frank Swolfs, Phil carlisle
Steun mij!